Välkommen till
Fluid Translation

En nordisk ledare i översättning av finans och juridik

Kontakta oss

Vi har djup specialistkompetens inom finans, teknik och juridik och ett stort kvalitetssäkrat nätverk av frilansare inom i stort sett alla områden. Med en meritlista som sträcker sig tillbaka till 2005 har vi samlat på oss gedigen expertis i att översätta material, främst till börsnoterade företag. Vårt engagerade team lägger största vikt vid att leverera med skicklighet, hålla deadlines och upprätthålla de högsta standarderna för branschen. Förvänta dig inget mindre än kvalité, punktlighet och professionalism från oss.

Mer om oss
Våra projekt inom finans och investor relations
Image

För oss betyder orden allt

En bra översättning känns inte som en översättning. It's simply Fluid. När orden faller på plats och känslan hänger med. När varje detalj blir perfekt och språkets alla nyanser finns med. Då översättningen och originalet är två lika starka versioner av samma text. Det är då – bara då – som vi är hundra procent nöjda.

Image

Vår arbetsprocess lämnar inget åt slumpen

För att resultatet ska bli förstklassigt, krävs att inget går fel på vägen dit. Därför har vi utarbetat en tydlig process, som gör arbetet smidigt och säkerställer att inget faller mellan stolarna. Vi är tillräckligt små för att snabbt och flexibelt kunna möta dina olika behov. Vi vet att punktlighet är helt avgörande och vårt mål är att aldrig missa en deadline. Helt kort: Du kan känna dig säker – vi har koll hela vägen.

Urval av våra kunder

Träffa teamet

Image

Larissa Ekonoja

Tel: +46 702-73 63 52