Fluid.

En nordisk ledare i översättning av finans och juridik

Vi har varit baserade i Stockholm sedan 2005.

När du letar efter högsta kvalitet och förstklassig kundservice är vi ditt första och sista stopp. Vi är kända för vår professionalitet, punktlighet, integritet, expertis och affärsmannaskap.

Vårt noggrant utvalda team av översättare och skribenter besitter decennier av erfarenhet inom finans, teknik och juridik. Tillsammans tillhandahåller vi gedigen expertkunskap som vi har byggt upp genom en mängd olika karriärer och bakgrunder. Vi arbetar ändå tills du är helt nöjd, eftersom vi vet att översättning handlar om så mycket mer än bara ord.

Vår passion för språk speglas i vårt engagemang för kvalitet och i vår kundservice.

Vill du veta mer om vårt arbetssätt? Kolla in vår FAQ-sektion eller maila vårt projektledningsteam på team@fluidtranslation.com.

En bra översättning känns inte som en översättning

När orden faller på plats och känslan hänger med. När varje detalj blir perfekt och språkets alla nyanser finns med. Då översättningen och originalet är två lika starka versioner av samma text. Det är då – bara då – som vi är hundra procent nöjda.

-- Läs Mer --

Vår arbetsprocess lämnar inget åt slumpen

För att resultatet ska bli förstklassigt, krävs att inget går fel på vägen dit. Därför har vi utarbetat en tydlig process, som gör arbetet smidigt och säkerställer att inget faller mellan stolarna. Kort sagt: Du kan vara trygg – vi har koll hela vägen.

-- Läs Mer --