Säg hej till ...

På Fluid Translation tillhör vår personal – anställda och konsulter – det finaste vi har: vårt team. Våra projektledare sätter samman och koordinerar teamen i projektets olika faser. De är passionerade pedanter som ser till att samarbetet med dig flyter smidigt och att du som kund blir riktigt nöjd. Varje gång. Välkommen att höra av dig.

Image

Larissa Ekonoja

Tel: +46 702-73 63 52

En erfaren yrkesperson med en gedigen företagsbakgrund inom tekniska lösningar för Nasdaq och handelsplattformar, Larissa utmärker sig inte bara som finansiell översättare utan leder också Fluid Translation. Som en duktig entreprenör var hon med och grundade flera andra företag. Idag använder hon sin exceptionella affärsinsikt och erfarenhet för att stärka kunder genom Fluids tjänster.
ImageImageImage
Image

Joanne Yeates

Joanne har en gedigen bakgrund i både redigering och att skriva tydligt och korrekt material. Hon är en professionell medlem av Chartered Institute of Editors and Proofreaders (CIEP) i Storbritannien, och har studerat ett antal språk inklusive svenska och tyska. Joanne arbetar som projektledare och hennes bakgrund hjälper henne att förstå kundbehov när det gäller översättning och redigering av texter.

 
ImageImage
Image

Natalia Walawender

Med en utbildningsbakgrund inom lingvistik behärskar Natalia fyra språk flytande. Hon har lång erfarenhet av projektledning inom varumärkes- och marknadskommunikationssektorn. Inom språktjänster har hon arbetat på kundsidan, byråsidan och frilanssidan, vilket gör att hon förstår alla tre perspektiven. Natalia beskriver sig själv som en problemlösare, intresserad av teknik och brinner för hållbar utveckling.
Image

Fluid Translation AB
Gransångarevägen 11B, SE-192 55 Sollentuna
Sverige

Org Nr: 556832-9386